Találd meg a stílusod: útmutató mintás fürdőruhákhoz

A fürdőruhák világában lassan szinte lehetetlen kiigazodni, és nincs könnyű dolga annak: aki a különböző stílusú egyrészesek és kétrészesek közül akar választani, nem beszélve a több milliónyi mintáról, ami egy egészen új szintre emeli a kihívást.

Egy biztos, az állatmintától a virágokon, pöttyökön és csíkokon át egészen a monokróm printekig mindenki számára létezik egy (vagy több) tökéletes választás, a nehéz rész ott kezdődik, hogy vajon melyik illik hozzá a legjobban.

De ezért vagyunk most itt: segítünk kiválasztani azt a CARIB fürdőruhát, amiben a lehető legjobban fogod érezni magad, legyen szó tengerparti utazásról vagy medencés partiról.

Állatminták: SAFARI CHIC

Az állatminta tökéletes lesz számodra, ha amúgy is hangos egyéniség vagy, aki gyakran mutatkozik feltűnő, játékos ruhákban.

Az állatminták mindig a csábító, ugyanakkor szórakoztató oldaladat hangsúlyozzák, legyen szó a klasszikus leopárd- vagy gepárdmintáról, vagy a különlegesebb zebracsíkokról, amikkel idei kollekciónkban is találkozhatsz. Bármelyik állatmintával is fűszerezed a nyári gardróbod, megmutathatod általa lenyűgöző személyiségedet és nagyszerű stílusérzékedet.

Levélminták: JUNGLE SPIRIT

A levélminta mindig stílusos, és nagyszerű módja annak, hogy természetes motívumokkal tedd változatosabbá ruhatárad. Az élénk zöld színek, a trópusi motívumok klasszikus nyári szimbólumok, és tükrözik a szezon iránti szeretetedet. Ma már számos minta közül válogathatsz a virágoktól a trópusi gyümölcsökön át a pálmafákig – ha úgy érzed, hív a természet, nézz körül Jungle Spirit kollekciónkban.

Egyszínű fürdőruhák: FIESTA

Nem érdekelnek a minták? Semmi gond, ha ragaszkodsz az egyszerűséghez a fürdőruhák terén is. Az egyszínű bikini klasszikus, megbízható, és biztos, hogy soha nem megy ki a divatból. Minták nélkül is lehetsz szexi, például egy piros bikiniben, elegáns egy fekete bikiniben arany görög mintás szegéllyel, vagy játékos, ha a fürdőruhád díszítő elemei színben elütnek az alap árnyalattól.



Ha tetszett a bejegyzésünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is a mindennapi bikini-dózisért!

SZEREZD BE CARIB FÜRDŐRUHÁDAT FORGALMAZÓINKTÓL!