SZÉPSÉG: Hogyan ragyogj egész évben úgy, mint nyáron?

Bármennyire is élvezzük néha a tél fahéjjal és forralt borral átitatott hangulatát, biztos hiányzik a nyárral együtt járó ragyogás, amit legszívesebben egész évben megtartanánk. Ha nem csak bikiniben szereted a nyári barnaságot, hanem a meleg ruhák alatt is, kerüld el a szoláriumot, és kövesd a tanácsainkat.

 

1. Hidratálás

Az első lépés a bőröd felkészítése, azaz hidratáld mindennap. Rendszeres hidratálás nélkül a bőröd nem fog jól reagálni a barnító krémekre, így meg kell szabadulnod a száraz, foltos bőrtől. Még ennél is fontosabb, hogy mielőtt a barnító krémet használod, hagyj elég időt a hidratáló krém felszívódására.

 

2. Hámlasztás

Most térjünk rá a hámlasztásra. Az elhalt hámsejtek a barnító krémek útjában állnak, így fontos, hogy eltávolítsd őket. Válaszd a megfelelő bőrradírt, azaz kerüld el azokat, amik olaj alapúak, mivel az önbarnító nem tud felszívódni, ha olajos a bőröd.

 

3. Védelem

A barnító termék használata előtt mindig kenj a szemed alá egy szemkörnyék-ápoló krémet: ha a szem alatti bőr világosabb, fiatalabbnak tűnsz.

 

4. Ruha

Ha a krémed egyenletesen felvitted a testedre, fontos, hogy sötét és laza ruhát viselj, nehogy összekend valamelyik világosabb kedvencedet.

 

5. Rutin

Ha elégedett vagy az eredménnyel és szeretnéd megtartani a színed, fontos, hogy szigorúan betartsd a rutint, azaz hidratálj és hámlassz!

 

Voila! Kész is van a soha véget nem érő nyári ragyogás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük